Чували за количка

Когато наближават по-студени дни, ние се стараем максимално да осигурим комфорта на нашите деца. Подходящата изолация от студа и пронизващия вятър предпазва децата от настинки, които могат да прераснат в сериозни заболявания. Затова, когато търсим ефективен начин да защитим децата си, трябва да посегнем към висококачествените термо чували за количка. Предлаганите от нас термо чували Ricokids са гаранция за високо качество, както като предназначение, така и като изработка.

Устойчивостта на всякакви метеорологични условия е свързана с качеството на материалите, които са използвани за направата им. Външният слой е напълно водоустойчив и предпазва много добре от вятъра. Отвътре термо чувалите са  с мека материя, която изолира срещу загуба на топлина и запазва топлината при бебето.

Универсалността на предлаганите от нас чували за количка се дължи на отворите за петточковия колан, триточков и двуточков. Така че няма място за притеснение, че закупеното чувалче за крачета няма да пасне на вашия модел количка.

Чували за количка
марки
Подреди по