Дървен многофункционален куб - 8 в 1

69,00 лв. 65,00 лв.
  • Кат. номер: 1009033
+ -
Купи
Моля, изберете:

Дървен многофункционален куб с 8 различни забавления 

  • Кубчето е направено от дърво и е напълно безвредно за здравето на вашето бебе. Използвани са безвредни бои на водна основа, всички ъгли са заоблени, стабилно и здраво за игра. 
  • Образователна играчка, която ще донесе много забавление за деца на всякаква възраст. Подходящо е от 6 месечни до 6 годишни деца. Има 8 различни занимания, с които може да се играе по различен начин през различните възрасти на децата.

Страна 1 - Капака на куба е превърнат в лабиринт с мъниста, които детето трябва да придвижва. Тази игра стимулира фината моторика, концентрацията и координацията око-ръка на детето. 

Страна 2 - Въртяши се блокчета с числата, за да може детето бързо и лесно да научи числата и да се научи да брои. 

Страна 3 - Часовник в различни цветове, така детето че научи числата, цветовете и часовника. 

Страна 4 - Сортер с четири геометрични форми в различни цветове.

Страна 5 - Сметало, което за бебетата е страхотно забавление да въртят и бутат елементите, а големите деца се учат да смятат. 

Страна 6 - Сортер с цветни дървени блокчета. Децата развиват логическото си мислене и трябва да съединят еднаквите елементите. 

Страна 7 - Ротационни зъбни колела - помага на детето да развива координацията на движението и да проследи причинно-следствената връзка, развива логическо мислене и посоката на движение. 

Страна 8 - В долната част на кубчето има настолна игра " Не се сърди човечи". В комплекта са включени зарчета и пионки за играта. 

 

Кубчето е чудесен подарък за всяко дете!