Голяма Кошара за игра - 1.80м х 2.00м

219,00 лв.
  • Кат. номер: 1300111
+ -
Купи
Моля, изберете:

ГОЛЯМА ДЕТСКА / БЕБЕШКА КОШАРА ЗА ИГРА - Размер 1.80м х 2.00м

ЗА 100% БЕЗОПАСНИ ИГРИ И СПОКОЙНИ РОДИТЕЛИ!

ПРЕДИМСТВА:

- Детската кошара може да се използва както на закрито, така и в двор, градина и др.
- Изработена от стабилна конструкция и плат Оксфорд, който може да се пере.
- Бързо и лесно сглобяване и разглобяване.
- Заема малко място, когато е сгъната.

НАДЕЖДНОСТ - кошарата е конструирана от тръби от неръждаема стомана (не са пластмасови), използват се и широки стойки, които правят стойката на манежа стабилна и неподвижна.

ВИДИМОСТ - прозрачната мрежа ни дава поглед на случващото се вътре в кошарата, а също така осигурява правилна циркулация на въздуха. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея.

БЕЗОПАСНОСТ - позволява на детето страхотно, удобно и безопасно забавление и дава на родителите момент за почивка. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея. Всички части са допълнително закръглени, което минимизира риска от нараняване дори в случай на директен динамичен контакт. Подходяща за ограничаване на безопасна зона за движения и игри.

ЛЕСЕН МОНТАЖ - отнема само няколко минути. Поставете плата на мястото където ще стои кошарата и започнете да поставяте тръбите в местата им. Сглобяването не изисква много умения и всеки може да се справи. Има инструкции за сглобяване към всяка кошара. 

ЧИСТОТА - след разглобяването материалът може да се изпере в пералнята, така че поддържането на хигиена и чистота не е проблем! За малки замърсявания избършете плата с влажна кърпа. Може да изперете плата преди да сглобите, но пуснете на 20 -30 градуса и не ползвайте сушилня. 

Характеристика:
- Цвят: мента
- Материал: неръждаема стомана + 210D плат Оксфорд + ABS пластмаса
- Максимално натоварване: 50кг
- Размери: 1.80 м х 2.00м х 66 см височина

В кошарата влиза килимче от най - големия размер 1.80м х 2.00м, дебелина 1см. Може да си изберете такова при поръчката от падащото меню.