Кошара за игра - Сива 1.20м х 1.60м/1.80м

189,00 лв. 165,00 лв.
  • Кат. номер: 1310001
+ -
Купи
Моля, изберете:

ГОЛЯМА ДЕТСКА / БЕБЕШКА КОШАРА ЗА ИГРА

Кошарата се предлага в два размера 1.20м х 1.60м и 1.20м х 1.80м, височина 66 см

ЗА 100% БЕЗОПАСНИ ИГРИ И СПОКОЙНИ РОДИТЕЛИ!
ПРЕДИМСТВА:

- Детската кошара може да се използва както на закрито, така и в двор, градина и др.
- Изработена от стабилна конструкция и плат Оксфорд, който може да се пере.
- Бързо и лесно сглобяване и разглобяване.
- Заема малко място, когато е сгъната.

НАДЕЖДНОСТ - кошарата е конструирана от тръби от неръждаема стомана (не са пластмасови), използват се и широки стойки, които правят стойката на манежа стабилна и неподвижна.

ВИДИМОСТ - прозрачната мрежа ни дава поглед на случващото се вътре в кошарата, а също така осигурява правилна циркулация на въздуха. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея.

БЕЗОПАСНОСТ - позволява на детето страхотно, удобно и безопасно забавление и дава на родителите момент за почивка. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея. Всички части са допълнително закръглени, което минимизира риска от нараняване дори в случай на директен динамичен контакт. Подходяща за ограничаване на безопасна зона за движения и игри.

ЛЕСЕН МОНТАЖ - отнема само няколко минути. Поставете плата на мястото където ще стои кошарата и започнете да поставяте тръбите в местата им. Сглобяването не изисква много умения и всеки може да се справи. Има инструкции за сглобяване към всяка кошара. 

ЧИСТОТА - след разглобяването материалът може да се изпере в пералнята, така че поддържането на хигиена и чистота не е проблем! За малки замърсявания избършете плата с влажна кърпа. Може да изперете плата преди да сглобите, но пуснете на 20 -30 градуса и не ползвайте сушилня. 

Характеристика:

  • Цвят: светло сив
  • Материал: неръждаема стомана + 210D плат Оксфорд + ABS пластмаса
  • Максимално натоварване: 50кг
  • Размери: 1.60м х 1.20м х 66 см височина
  • Тази кошара е с плат върху конекторите за още по - голяма безопасност на вашите деца и тръбите са валцовани и са облечени в пяна. 
  • Към кошарата има 2 дръжки, на които детето може да се изправя. 
  • Кошарата има меки уплътнения от пяна за долните и горните пръчки, за страничните няма. 

Към кошарата може да се закупи допълнително килимче за игра с размер 1.20м х 1.80м, което пасва идеално на кошарата с този размер. А за по - малката кошара 1.20м х 1.60м може да подгънете едната плочка и да ползвате също с килимче. Килимчетата са препоръчителни за кошарите тъй като се почистват бързо и лесно и също така детето не се пързаля по плата, а през зимата изолират перфектно.