Кошара за игра - 1.50м х 1.80м

199,00 лв. 169,15 лв.
  • Кат. номер: 1300000
+ -
Купи
Моля, изберете:
 

ГОЛЯМА ДЕТСКА / БЕБЕШКА КОШАРА ЗА ИГРА 

Размер 1.50м х 1.80м, височина 66см

ЗА 100% БЕЗОПАСНИ ИГРИ И СПОКОЙНИ РОДИТЕЛИ!

ПРЕДИМСТВА:

  • Детската кошара може да се използва както на закрито, така и в двор, градина и др.
  • Изработена от стабилна конструкция и плат Оксфорд, който може да се пере.
  • Бързо и лесно сглобяване и разглобяване.
  • Заема малко място, когато е сгъната.


НАДЕЖДНОСТ - кошарата е конструирана от тръби от неръждаема стомана (не са пластмасови), използват се и широки стойки, които правят стойката на манежа стабилна и неподвижна.

ВИДИМОСТ - прозрачната мрежа ни дава поглед на случващото се вътре в кошарата, а също така осигурява правилна циркулация на въздуха. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея.

БЕЗОПАСНОСТ - позволява на детето страхотно, удобно и безопасно забавление и дава на родителите момент за почивка. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея. Всички части са допълнително закръглени, което минимизира риска от нараняване дори в случай на директен динамичен контакт. Подходяща за ограничаване на безопасна зона за движения и игри.

ЛЕСЕН МОНТАЖ - отнема само няколко минути. Поставете плата на мястото където ще стои кошарата и започнете да поставяте тръбите в местата им. Сглобяването не изисква много умения и всеки може да се справи. Има инструкции за сглобяване към всяка кошара. 

ЧИСТОТА - след разглобяването материалът може да се изпере в пералнята, така че поддържането на хигиена и чистота не е проблем! За малки замърсявания избършете плата с влажна кърпа. Може да изперете плата преди да сглобите, но пуснете на 20 -30 градуса и не ползвайте сушилня. 

Характеристика:

- Цвят: сив
- Материал: неръждаема стомана + 210D плат Оксфорд + ABS пластмаса
- Размери: 1.80 м х 1.50м х 66 см височина

Може да се закупи допълнително килимче с размер 1.80м х 1.50м за да се сложи в кошарата. Може да изберете такова в поръчката си от падащото меню. 

Моля, измерете мястото, с което разполагате, преди да поръчате!