Малка Кошара за игра - Сива 1.20м х 1.20м

180,00 лв. 155,00 лв.
  • Кат. номер: 1300011
+ -
Купи
Моля, изберете:

 ДЕТСКА / БЕБЕШКА КОШАРА ЗА ИГРА с размер 1.20м х 1.20 х 66 см

ЗА 100% БЕЗОПАСНИ ИГРИ И СПОКОЙНИ РОДИТЕЛИ!

ПРЕДИМСТВА:

- Детската кошара може да се използва както на закрито, така и в двор, градина и др.
- Изработена от стабилна конструкция и плат Оксфорд, който може да се пере.
- Бързо и лесно сглобяване и разглобяване.
- Заема малко място, когато е сгъната.
НАДЕЖДНОСТ - кошарата е конструирана от тръби от неръждаема стомана (не са пластмасови), използват се и широки стойки, които правят стойката на манежа стабилна и неподвижна.

ВИДИМОСТ - прозрачната мрежа ни дава поглед на случващото се вътре в кошарата, а също така осигурява правилна циркулация на въздуха. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея.

БЕЗОПАСНОСТ - позволява на детето страхотно, удобно и безопасно забавление и дава на родителите момент за почивка. Входът е с троен цип, който позволява лесно и бързо влизане и излизане от нея. Всички части са допълнително закръглени, което минимизира риска от нараняване дори в случай на директен динамичен контакт. Подходяща за ограничаване на безопасна зона за движения и игри.

ЛЕСЕН МОНТАЖ - отнема само няколко минути. Поставете плата на мястото където ще стои кошарата и започнете да поставяте тръбите в местата им. Сглобяването не изисква много умения и всеки може да се справи. Има инструкции за сглобяване към всяка кошара. 

ЧИСТОТА - след разглобяването материалът може да се изпере в пералнята, така че поддържането на хигиена и чистота не е проблем! За малки замърсявания избършете плата с влажна кърпа. Може да изперете плата преди да сглобите. Сложете го в чанта за пране и перете на ниска температура - 20С - 30С, без да ползвате сушилня. 


Характеристика:

  • Цвят: Сиво
  • Материал: неръждаема стомана + 210D плат Оксфорд + ABS пластмаса
  • Максимално натоварване: 50кг
  • Размери: 1.20м х 1.20м х 66 см височина
  • Тази кошара е с плат върху конекторите за още по - голяма безопасност на вашите деца и тръбите са валцовани и са облечени в пяна. 
  • Към кошарата има малък баскетболен кош и 2 дръжки, на които детето може да се изправя. 

Кошарата е разглобена в кашон.  

В кошарата могат да се сложат 4 плочки пъзел и се получава килимче с размер 1.20м х 1.20м, идеално пасва на мястото за игра.