Надуваем детски басейн INTEX

24,90 лв.
  • Кат. номер: 1300009
+ -
Купи
Моля, изберете:

Надуваем детски басейн INTEX в два размера

  • Подарете страхотни водни забавления и прохлада през летните дни на Вашето дете с този пъстроцветен басейн! Има три надуваеми пръстена, като всеки един от тях е в различен цвят.
  • Децата обожават да плуват, затова надуваемият басейн е отлично бюджетно решение за летния сезон. Той е лесно преносим и Ви дава възможност да осигурите невероятни аква-моменти навсякъде и когато пожелаете. Всичко, което трябва да направите, е просто да го вземете с Вас.
  • Благодарение на перфектните си размери ще можете да използвате басейна на плажа, у дома, на терасата или в двора си. Дори през зимните месеци, когато ви се струва непотребен, той отново ще бъде идеален за игра – трябва само да го надуете и напълните с играчки или разноцветни топки.
  • Направен от висококачествен винил, гарантиращ на малчуганите безопасна и комфортна игра. Яркият кръгъл детски басейн наподобява цветовете на дъгата, които радват малчуганите, а меките стени и надуваемия под осигуряват максимален комфорт и безопасност на децата. Дъното е меко, а повърхността му има противохлъзгащо покритие и клапан за изливане на водата. 
  • В комплекта е включена и лепенка за ремонт.
 
 
Този супер компактен басейн се предлага в два размера, подходящи за малки или пораснали деца. 
Малък размер - 86 см диаметър/ височина 25см - подходящ за едно дете
Голям размер - 1.14м диаметър/ височина 25см - подходящ за две и повече деца