Надуваема водна подложка за бебе

19,00 лв. 14,90 лв.
  • Кат. номер: 1200001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Надуваема водна подложка за бебе 

  • Времето прекарано по коремче е изключително важно за малките бебета. Така бебето укрепва мускулите на вратлето, гърба, ръцете и краката. 

Водна подложка за бебе

  • Голяма част от бебчетата не обичат да стоят по коремче и им е нужна помощ или забавление за да може да прекарват повече време така. С помощта на тази водна подложка времето по коремче ще се превърне в приятно забавление за вашето бебе. Водата и рибките, които плуват в нея ще привлекат вниманието му за дълго време. 

Време по коремче

 

 

  • За да използвате първо напълнете с въздух страничния борд, след което сложете вода в средното отделение. През зимните месеци може да напълните с топла вода / около 25-27 градуса/.Може да сложите лъжичка оцет, за да бъде по - дълго време свежа водата. За деца с колики топлата водичка ще успокои коремчето на бебчето ви. 

Водна подложка за бебе

  • Подложката се почиства много лесно, просто под мивката може да измиете с бебешки препарат. Изключително компактен размер / 70 см х 50 см х 8 см/ за да може да вземете навсякъде със себе си. Може да се пълни с вода многократно. 

Подложка за бебе - водна