Филтри Образователни Термо килимчета
Изчисти филтрите
Марки
Килимче с дебелина 1.5см
килимче с дебелина 1см

Образователни Термо килимчета

Децата обичат да играят. Още от първите месеци на тяхният живот. По този начин те опознават света и развиват възможностите на своя организъм. Важно е обаче, особено в началото, докато са бебета да го правят в безопасна среда и подпомагайки придобиването на нови умения. На тези изисквания отговарят нашите нови образователни термо килимчета за игра на полската марка NUKIDO.

Интересни и полезни 

Образователните Термо килимчета са създадени да заинтригуват бебетата. Декорирани са с изразителни мотиви, ефектни цветове, които в същото време са семпли и ненатрапчиви, за да не натоварват крехката бебешка психика. Интересните образователни картинки / на животни, числа, букви/ насърчават бебето да вдигне главичка, докато стои по коремче и да започне да изучва света първо на килимчето за игра. 

Нашите нови образователни термо килимчета са двулицеви. Едната им страна е черно- бяла именно защото бебето в първите няколко месеца от живота си вижда най - вече контрастни цветове / черно и бяло/ и е важно да се стимулира зрителния апарат на вашето бебе и да се работи върху визуалната стимулация. На втората страна на килимчето има много животни и различни предмети от заобикалящата ни природа, която става все по - интересна за бебето с порастването му. 

Nukido е нов Полски бранд фокусиран върху нуждите на децата - тази марка е създадена с ясната цел, продуктите които предлагат да бъдат не само красиви, но функционални и да помагат двигателното развитие на детето. 

Образователни Термо килимчета
Филтри
Подреди по