Сортер Къщичка с ключове

24,90 лв.
  • Кат. номер: 1717414
+ -
Купи
Моля, изберете:

Сортерите са една от любимите играчки на всяко дете! Те събуждат любопитството им и ги научават да се справят с поставени задачи! Тук детето трябва с ключовете да отвори вратичките на тази горска къщичка. 

Сортерите помагат за изучаването на цветовете, за сортирне по размери и форми, за запознаване с имената на различни предмети. Развиват фината моторика и координацията, което има положителен ефект върху развитието и говора.

Този сортер е с дизайн на сладка горска къщичка със сигурност ще привлече вниманието на детето. Предлага се в два варианта - къщичка с 4 вратички и 8 форми за сортер и къщичка с 6 вратички и 12 форми за сортер

 

Къщичка с 4 врати и покрив с отвора за сортер, 4 ключа в различни цветове за всяка врата, 8 фигури в различни цветове – кръг, квадрат, триъгълник, звезда, пеперуда, жаба, мече и кон.  Всяка вратичка се отваря със съответният ключ и всяка форма влиза в съответният отвор. Къщата е просторна и може да се използва и като гараж на малки коли или като приказен замък за кукли. На покривът ѝ има издръпваща дръжка, за да може детето да вземе навсякъде любимата си къщичка. 

 

 

Къщичка с 6 врати и покрив с 6 отвора за сортер с различни геометрични форми в различни цветове. Всяка вратичка се отваря с определен ключ, което събужда интереса на детето да открие кой ключ коя вратичка отваря. 

Всички компоненти на тази играчка са изработени от висококачествена пластмаса – не съдържат фалати и ВРА и можете да сте спокойни за здравето на детето. 

Ех, каква радост ще настъпи, ако дядо Коледа остави този сортер под елхата!